Petua
Up Perisian Terkini Panduan Pelajar MA Lain-lain Petua

Home
Tangan
Badan
Kepala

PE02052A.gif (2538 bytes)        Petua merupakan salah-satu amalan yang digunakan dalam penjagaan kesihatan sejak dari dahulu kala lagi. Ia didapati dalam hampir semua bangsa didunia ini. Ia di gunakan didalam penyediaan makanan , penjagaan kesihatan , awet muda dan sebagainya. Oleh itu dikesempatan ini pihak kami akan cuba untuk memberikan berbagai petua yang boleh diamalkan tanpa memudarat kesihatan kita semua.

Oleh itu diharapkan semua pengunjung laman web kami ini dapat mencuba dan memberikan maklumbalas tentang keberkesanannya. Dengan ini dapatlah pihak kami membuat penyelidikan tentang keberkesanan petua yang diberikan. Oleh itu diharapkan pengunjung yang telah mencuba dapatlah memberi maklum balas tentang keberkesanannya.

        Inyaallah pihak kami akan cuba untuk memberikan sebanyak mungkin petua yang boleh kita amalkan bersama. Moga-moga kebaikannya dapat meningkatkan taraf kesihatan negara kita ini.

Bahagian petua ini dibahagikan mengikut kategori tertentu , diharapkan pengunjung lain sudi memberikan petua-petua yang anda semua tahu untuk dikongsi bersama.

Sekian Terima Kasih